Thursday, 29 March 2012





ABANG YUSRI and AKAK LISA :
ouhhh scya seronok sangat when tahu akak lisa nak kawen dengan abg yusri . hurmm ops macam scya lak yang nak kawen . nak kawen juga wahai #MyFutureHusband . alorhh gurau je LOL :P . btw scya suka sangat kak lisa aww. FACE dye alahai comeyy gitu . ingat lagy dulu time skowl . ust nak atas meja mesti letak ayat-2 yang boley meningkatkan kometmen diri , yang ilmiah-2 bagai . tapi scya letak pic 'LISA SURIHANI and AWAL ASHAARI' . perghhh 'alahai nakal kan scya ' . letak picture sendiri , kena kidnap . letak picture ma scya puns orang kidnap ke ?? errr picture ma scya puns korang kebas ehh ?? how dare you all . ma aku kowd !!! hahaha chill chill . sorry lari tajuk ciket , bebalik dengan cite tadi . hari-2 ust usha meja eyda . nak tengok ade perubahan tak ?dalam hati ust ( mesti hampa dengan murid dye sorang ney kan ) hehehe . YA ALLAH tak terniat puns nak hampakan guru-2 apatah lagy ust yang eyda sayang ust 'MUHD SYUKRI BIN IBRAHIM' dye ajar arab komunikasi form 1 2 3 and 4 5 arab tinggi !! wahh sempoii . tapi my result SPM , ta dpt puns ARAB A , tapi close dgn ust bagai . kelas tambahan dy tak penah miss , ust eyda hensem tau . hahaha . minat tak lebih-2 keyy . dnt thing negatif . hahaha . ops terlebih sudah . keyy bhai !! 'LOVE LISA SURIHANI' semoga akak bahagia selamanya . AMIN . ahlan wasalan . 

                                                                                  by :: Cik Waneyda





No comments: