Wednesday, 28 March 2012






OUHHH MAMA IBU MAK SAYANG !
:: AWAK ADALAH KEKASIH CINTA HATI SAYA SAMPAI AKHIRAT ::
hyee guy's . err dah rajin sangat hari neyy , so scya buat entry lagy satu lha . 'LOOK THIS PICTURE' , hurmm siapa tuh yang pakay baju purple vote gitu , who? who ? siapa nak 'SUPERWOMEN' tue jady mak mentua dye , cepad lompat bintang 10xXXXxx ! hehehe gurau je keyy . she a my beloved mom , ermm siapa comeyy lagy ? sape cantik lagyy ?? cepat-2 sape erk ? of cos lar ma eyda kan , time muda macam scya . kalah scya asenya . anak dye biasa-2 aje. ma nya alhai meletup gitu ! sory ma . just kiding ~ . picture neyy time eyda and family pegy holiday kad peneng. bukit bendera , my ayah teringin sangat nak pegy c2 , lama katanya tak pegy . so cuti je raye cina . kitorang satu family puns pegy lol . ramainya manusia !!! err itu pasal eyda pkay merah sume , kasi ONGG siket bak kata pepatah chiness kan . btw im so hepy hari tue . 3h 2m with my family , syes sangat best . dapat manja-2 dengan ma ayah along angah kakak , tapi sedeynya acik and abang tade :'( , diorang tak dapat cuti .. errr tension !! gurau lagyy . wekkk :P . hurmm ape lagy erk ? ouhhh kalo ma baca entry eyda ney . eyda nak say ' EYDA SAYANG MA SANGAT-2' SAYANG AYAH' SAYANG FAMILY KITE' AND SAYANG SEMUANYA' . . . . 

:: ma perempuan paling cantik yang eyda jumpa ::
:: ayah jejaka paling hensem eyda jumpa ::
:: and family kita paling sweet di antara yang lain ::

muahhhkzzz sayang u all . . . . 


                                                                                                     by: Cik Waneyda





No comments: