Tuesday, 18 December 2012

Imissyou

Lamanya scya tak usik-2 blog ney, tetiba rase nak menaip :) . By the way scya rendu sangat kat MyFuturehusband , ntah lah kemana dia menghilang. dari semalam tak call text , ya allah jangan la apa-2 yang tak diingini jadi , ! Alhamdulillah Our relationship is getting better ini yang selalu scya doakan . . scya harap sangat-2 hubungan kami dapat bertahan hingga akhir hayat , dan In Shaa Allah sampai syurga juga . AMINN . . esok 19122012 genap lah 7years and 6month hubungan kita kan sayang ? Even saya ni banyak kekurangan , tak secantik perempuan-2 lain , But you must know something , hmmm I can't promise a luxury for you, but I promise to give sparkle  your happiness with me . . awak jangan curang dengan saya tahu , saya tanak dah ingat benda-2 yang dah lepas , i hate !!!! . . awak cinta pertama saya , dan saya harap awak masa depan saya selamanya . . maaf sebab saya suke nanges . . saya sensitif sikit . tambah-2 bila awak buat saya sedih , kecewa , sakit hati . ouhhh i want to cry out loud let the world hear ..great kann ??? awak janji tau jangan biar saya sedih-2 lagi . . saya tanak kite gaduh-2 lagi , arghh mencik !!!! pahammm takkk ???? saya nak kita selalu hepy-2 , saya tahu awak tak suke saya guna blackberry , tak suke saya ada facebook anymore , yeahh saya dah tak buat tu lagi , saya dah tak guna blackberry , dah tak aktif facebook , baik kann saya ?? hahaha actully saya sangat-sangatlah menyanyangi hubungan kita , nampak tak saya angkat tangan ney ?? lalalala . . hmmm saya geram when time saya late reply text , lambat angkat call awak , awak marah-2 , awak sound saya suke suki awak . . time awak saya call beribu-2 text beraban-2 . . saya tak marah awak pun . . saya cakap sayang kenapa tak reply . . ? imissyou lah , kat mana ney ? dah lupa ke ? sampai hati . then saya repeat lagi cakap sayang rendu awak . . kalau saya tu awak negatif je kan ... heiii geram .. !! airmata saya slalu mengalir kalau awak lupa saya . kalau saya rendu awak saya selalu dengar lagu yang awak selalu karoke  , pic awak , peluk bear awak bila saya kat kampung . tak dapat bawak bear awak sebab dia lagi besar dari saya . hehehe . . awakkkkkkkkkkk !!!! awakk tahu tak saya sayang awak sangat-2 . saya dah mula sayang parent awak family awak sedara-2 awak . . saya harap kehadiran saya nanti diorang dapat terima dengan seikhlasnya . . hmmmm awakkk saya rendu lah . kenapa tak text call ?? phone prob ke ? kenapa tak try cntc gitaw . sedihhnyaaaa ,. . :'( , saya risau .. aduhhhhh ada air plak aihh kat pipi ney . . hmmmm rendu awakk lah sayang . . rendu nak jalan-2 dengan awak , rendu nak lawan buat muka dengan awak . rendu sesangat . . awak abah awak kasi gelang tau kat saya masa abah pergi thailand tu , dia beli kat bangkok ke chiangmai tah . cantik . . saya suke :) . . awak esok saya takde class , tapi khamis saya ada test . okayy awak nanti kalau futuredaughter kite tengok , mesti dia akan cakap 'papa see mummy sayang rendu papa sangat-2 , papa tu menghilangkan diri je . . hmmm baru awak tahu . wekkkk :P . okayy sayang iloveyouimissyou . .

                                                                 since
                                                        181212/0129



2 comments:

cyirahvanquish said...

cantiknyaa blog kak eydaa :)

Scya Md Salleh said...

thankyou darl :)